iPhone 12 kamera problémák derültek ki

Híres Alma elemző Ming-Chi Kuo van beszámol amit egy tulajdonság probléma birtokol felbukkant közben vizsgálat -ból iPhone 12 fényképezőgép lencsék -ból egyike Alma’ ellátók. A nagylátószögű lencsék bevonatai megrepedtek.

A probléma volt kiszúrták során magas hőmérsékletű, magas páratartalom teszt célja annak biztosítása, hogy a kamerák képesek megbirkózni a trópusi éghajlaton …

Különböző iPhone modellek, különböző kameralencsék

A problémák a nem Pro 5.4-es és 6.1-es modellekhez szánt kameramodulokkal történtek, yujingguang egységekkel. Ez még nem ismert, hogy a cég képes lesz megoldani a problémát időben a dob.

A jó hír az, hogy a kérdés nem várható, hogy tovább késleltesse a dob az iPhone 12. A jelentés azt mondja, hogy az Apple másik beszállítója, a Largan által készített lencsék átmentek a teszten, és a vállalat várhatóan képes lesz fellendíteni a termelést, hogy kitöltse a rést. Az Apple már megerősítette, hogy az iPhone 12 lesz kapható „néhány héttel később”, mint máskor.

Míg az Apple kétségtelenül nem lenyűgözte a hiba az iPhone 12 kamera lencsék, lehet, hogy egy fejjel hozzá. Kuo úgy véli, hogy a lencse szállító kénytelen lesz ajánlani az Apple jelentős kedvezményt a megállapodás szerinti ár annak érdekében, hogy visszanyerje az üzletet. Úgy tartják, az Apple általában fizet körül $ 2 és $ 2,20 a lencsék, és hogy Yujingguang lehet kényszeríteni, hogy felajánlja nekik mindössze 1,50 $, ha azt akarja, megrendelések et, ha már fix a problémát.

A jelentés azt is jelenti, hogy a nem Pro iPhone 12 modellek a Pro verziók előtt értékesíthetők.

A Digitimes jelentése a hét elején azt javasolta, hogy az Apple kétlépcsős bevezetésttervez , a két 6,1 hüvelykes modell először eladásra kerül.

Az Apple két szakaszban indíthatja el az 5G iPhone-jait, az elsőben két 6,1 hüvelykes modell, a másodikban pedig két 6,7 és 5,4 hüvelykes eszköz indul , a források szerint, hozzátéve, hogy az SLP (szubsztrátum-szerű PCB) alaplapok szállítói a korábbi modellek számára a közelmúltban elindultak a szállítmányokban, az utóbbiaugusztus végén kezdődött.

Kuo jelentése azonban azt jelzi, hogy az 5,4 hüvelykes és az alsó kategóriás 6,1 hüvelykes modell gyártása egyidejűleg halad. Ez arra utal, hogy először az alsó kategóriás modelleket láthatjuk, és a Pro-kat később. Ez logikusabb megközelítésnek tűnik, és kuo a megbízhatóbb forrás, így úgy tűnik, hogy a valószínűbb fogadás.

A tesztelés és a termelés előrehaladtával az ellátási lánc további szivárgásai valószínűek. Tegnap láttuk, amit azt állította, hogy egy OLED panel az egyik modell, bár nem tárt fel semmi érdekeset.