Hatalmas kedvezmény Galaxy S22-re Amazonon

A Samsung Galaxy S22 Ultra könnyedén az egyik legjobb telefon, ami 2022-ben megjelent, és jelenleg 500 dolláros kedvezménnyel elérhető az Amazonon.

Egy fantasztikus módja annak, hogy pénzt takarítsunk meg, az, ha egy éves telefont választunk a legújabb modell helyett. Ezt a pontot bizonyítva az Amazon jelenleg 128GB-os Samsung Galaxy S22 Ultra modellt kínál 770 dollárért, ami hihetetlen kedvezmény a szokásos 1 199,99 dolláros árhoz képest. Nem túl gyakran fordul elő, hogy egy csúcskategóriás telefont 430 dolláros kedvezménnyel vihetsz haza, de ma ezt kínálja az Amazon.

Miért érdemes megvenni a Samsung Galaxy S22 Ultra-t? A telefon rendelkezik egy élénk és lendületes kijelzővel, adaptív frissítési rátával, amely simább mozgást eredményez bármilyen tevékenység során. Az S Pen tollt beépítették a telefonba, így a művészek közvetlenül a telefonon alkothatnak. És ha a művészet nem a te világod, a stylus még mindig hasznos a jegyzetek feljegyzéséhez és kézzel íráshoz.

Szintén érdemes megemlíteni a kamerákat – a Samsung beépített egy 108 megapixeles, f/1,8 rekeszértékű fő objektívet a telefonba, ami őrülten magas felbontás. A 10-szeres zoom telefonobjektív kiemelkedik a támogató lencsék miatt, hiszen ilyen optikai zoomot nem túl gyakran látni okostelefonokon. Még a szelfikamera is jobb, mint a legtöbb telefon esetében, 40 megapixeles felbontással.

A Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processzor továbbra is egy fenevad a multitaskinghez és a telefonon való tevékenységek elvégzéséhez. Mivel ez az ajánlat a 128GB-os modellre vonatkozik, 8GB RAM-ot kapsz, ami jóval több, mint a legtöbb telefon esetében.

Galaxy S22 Ultra tesztünkben azt mondtuk: „Ez a készülék a finomításról szól – a lendületes, ívelt kijelzőtől a jellegzetes (és kiváló) hátsó kamerarendszerig.”

Ha régóta Galaxy Note felhasználó vagy, feltétlenül imádni fogod a S22 Ultra-t, mivel mindent magában hordoz, ami a nagy Note telefonokat szerethetővé teszi az S sorozatban. „A Samsung Galaxy S22 Ultra eltér a S22 sorozat többi tagjától, mint egy teljesen más kínálat. Valóban, az S Pen toll integrációja és az egész vizuális stílusa inkább olyan, mint a sosem volt Galaxy Note,” olvasható a tesztünkben.