Sony Xperia 5 V fejlesztések

A Sony nemrég bejelentette a zászlóshajó Xperia 1 V és a középkategóriás Xperia 10 V okostelefonokat, de valószínűleg ezek nem minden, amit a vállalattól hallani fogunk az év vége előtt. A vállalat korábbi kiadási mintázatai alapján még várható a kompakt Xperia 5 következő iterációja is.

Az Xperia V az Xperia 1 és az Xperia 10 között helyezkedik el, és hagyományosan a Xperia okostelefonok édes középpontja volt, sok remek tulajdonságot és nagyon hasonló dizájnt kínálva az Xperia 1-hez, de kompaktabb formátumban és valamivel kedvezőbb áron.

A kiadásra még néhány hónapot várni kell – általában augusztus és október között szokták bejelenteni – de egy meglehetősen jelentős videószivárgás volt a készülékről, amely bemutatja minden fényében, miközben jelentős változást sejtet a Sony kompakt zászlóshajójában.

A videót a JB2unique nevű felhasználó tette közzé a Reddit platformon (amit az Android Authority vett észre), és közel egy perc hosszú, úgy tűnik, hogy az el nem jelentett eszköz hirdetéséről van szó. A videó ugyanazt a hosszú és keskeny … TOVÁBB