Milyen power bankot vegyek?

A jelen korszak elektronikus készülékei éhesek. Mindaddig, amíg a tápellátás biztosított, továbbra is szórakoztatnak minket, de mihelyt a hatalom ki van kapcsolva, egyszerűen halottak. Napjainkban a közönséges ember jobban érinti a mobiltelefon akkumulátor erejét. A leginkább bosszantó dolog az alacsony akkumulátoros értesítés a mobilodon. Amint a mobiltelefon akkumulátorának halottja van, egy rémisztő gondolat átgondolja az elmét, hogy valahogy egyedül maradhat egy messzire elszigetelt bolygón, anélkül, hogy képes volt kommunikálni. Felmerül az elkerülhetetlen kérdés, hogy mások kapcsolatba léphetnek Önnel. Nos, a megbízható mobiltelefon-akkumulátor olyan, mintha egy légzőcső lenne az óceánban. Igen, tény! Azok a aggodalmak, hogy a mobiltelefon akkumulátorának élettartama mikor használják a mobilkészüléküket napi 90 percig, folyamatosan növekszik. Ez összeadja az átlagos emberi élet 3,9 évét! Nyilvánvaló, hogy ez lehet az egyik legolcsóbb szórakoztató forrás, amit a zsebében visel, de az erősségünket úgy kell megtartanunk, mintha ez lenne az egyetlen szórakozási idő.

power bank akksik

Mindannyian találkozunk olyan helyzetekben, amikor a modulok kimerültek egy hosszú utazás után. Gyakran gyakoriak a tabletták, laptopok, hordozható hangszórók, fejhallgatók és más hasonló elektronika, és akkumulátoruk működtetéséhez szükséges. A széles körű használat miatt az akkumulátor élettartama csökken, és az elem rövidebb varázsigézhet. Energia nélkül ezek az intelligens és hűvös eszközök értéktelenek. De a modern technológiai fejlesztések forradalmasították az életüket, beleértve az új trendeket, hogy megőrizzék a stresszmentes és az akkumulátor töltöttségét. Bemutatjuk Önt a Power Bankok néven ismert áramszolgáltatóknak, amelyek segítenek a készülékeinek hosszabb ideig üzemben tartásában, a mobiltelefon képernyőinek megvilágításával.

Mi az a Power Bank?

Az energia bank egy olyan külső áramforrás, amely feltölthet egy mobiltelefont vagy más USB-eszközöket. Ez egy hordozható eszköz, amely fenntartja az energiát, amikor a készülékek: mobiltelefon, tabletta, GPS rendszerek stb. A Power Bankok különböző méretekben, formákban és típusokban állnak rendelkezésre, amelyek a végső energia megoldást nyújtják Önnek, amíg nem kapja meg a fali töltőt. Gyors lendületet ad az eszközeinek akkumulátora számára, hogy mindig kapcsolatban maradjon szeretteivel.

Szüksége lehet rá

Amikor a készüléket fel kell töltenie, vagy rögzítse a tartóra, tolja be a falra függő töltő transzformátorba vagy töltse fel. Önnek fizikailag is közel kell lennie a töltőhöz, ha a töltés közben használni kívánja a készüléket. Vagy ha valamilyen okból ki kell mennie, el kell hagynia az eszközt otthonában, hogy folytathassa a töltést, ami azt jelenti, hogy elfelejtheti néhány fontos üzenetet. Tehát a hatalom bankjai most már elérhetőek, hogy feszültségmentesek legyenek, és menet közben is töltődjenek. Ahelyett, hogy a készüléket a falhoz csatlakoztatná, hogy feltöltődhessen, használhat olyan áramszolgáltató bankot, amely segíti telefonját az úton.

Ezek a hatalom bankok többféle méretben kaphatók, kezdve a rúzs méretétől (zsebméretétől) és a papírlap méretéig (napi teljesítménynövelés érdekében). „A papírlap” több eszköz csatlakoztatására egyetlen modulon.

Mielőtt részletes útmutatónk megy, megismerheti néhány alapvető kifejezést, amelyeket tovább fog használni.

Olyan kifejezések, amelyekkel Ön nem ismeri

mAh-érték

Az áramellátó bankok többnyire elismerték az akkumulátornak az általuk viselt belső minősítését, amper óra alatt és milliméterben mérve. A mAh értékek mutatják a teljesítményáramlást meghatározott időre.

Li-Ion és Li-Polymer

A lítium-ion és a lítium-polimer akkumulátorok a Power Bankok széles körben használt elemei. A lítium-ion akkumulátorok olcsóbbak és korlátozott mAh kapacitással rendelkeznek, míg a lítium-polimer cellák kicsit drágábbak, de tartósak. A további részleteket az alábbiakban részletesen ismertetjük ebben a cikkben.

Hatékonyság

Tudod, hogy a teljes teljesítmény soha nem kerül át, mivel számos ellenállási veszteséget tartalmaz a folyamat. Tehát általában egy teljesítménybankot számolnak a varázslatok számától függően, amellyel egy eszköz teljesen feltöltődik. A hatékonyság függ a méretétől, típusától és környezetétől, amelyben a hatalom bankjait elhelyezik. A hatékonyság normál ipari normái ma 80-90% között mozognak.

Eszközcsökkenés

Ez az akkumulátor aktuális állapota vagy töltési korlátja a plug-in idején. A töltés állapotának vesztesége azt jelenti, hogy az erőműnek több munkát kell végeznie, hogy életre keljen. A normál töltés, azaz 20% -tól 90% -ig teljes töltésnek számít, mivel több veszteség is szerepel. 5% -ról 100% -ra is eljuthat, de ehhez több erőfeszítésre van szükség a hatalom bankja számára.