UAG tok remake

uag tok

Urban Armor Gear egy szögletes, futurisztikus, katonai formavilágot követő tok. Egyesíti a standard lágy magot, az ütődések tompítása végett pedig a polikarbonát héj nyújt megfelelő védelmet. A nagy gombkivágások segítenek a könnyű kezelhetőségben, a képernyővédő pedig karcmentesen tartja a felületet. A Maverick átlátszó változatban vagy színes kivitelben kapható ütésálló iPhone tok készülékekre.

A probléma az iPhone vagy iPad védő tokjának megvásárlásával az, hogy soha nem tudhatod biztosan, hogy mennyire védi valójában, amíg nem szükséges a munkája. Még egy csepp teszt videó is csak megmutatja, milyen jól működött a tok az adott cseppet ezzel az alkalommal.

Az Urban Armour Gear (UAG mostantól kezdve) az iPhone és az iPad esetében kicsit más. MIL-STD-810G 516.6 néven ismert katonai szabványnak minősülnek. Ebben a tesztben a készüléket egy négy láb magasságból dobják le – a készülék tipikus esése egy használat közben – összesen 26 alkalommal. A tesztek fedele minden sarokba, az arcba és a hátra esik. A készülék átjutása után a készüléknek teljesen működőképesnek kell lennie, anélkül, hogy a képernyőn károsodna.

Uag iphone

Ez természetesen nem ugyanaz, mint egyáltalán semmilyen kár, de természetesen bizalmat ad. És ha ez nem lenne elég, az UAG úgy döntött, hogy bebizonyítja az iPhone tokba vetett bizalmát azáltal.

A legjobb módja annak, hogy leírjam ezeket az eseteket, azt mondhatom, hogy úgy tűnik, hogy katonai felhasználásra tervezték. Úgy tűnik, masszív és alapvető. A hamis csavarok talán kicsit ragadósak, és a kapcsolók és a gombok összehangolása nagyon kissé homályos (bár minden tökéletesen működik).

A gumik érzése meglehetősen kellemes az érintésre, de a legnagyobb meglepetés a súly: az iPhone tok úgy érzi, mintha egyáltalán nem lenne hajlandó, ellentétben azzal, amit egy ilyen kemény ügytől elvárna.

Tudom, tudom, csak azt szeretném, ha eljutnék a videóhoz, kihagyva a helyről. Az UAG egy időjárási léggömböt használt fel, hogy felemelje 101 000-es magasságra, mielőtt a léggömb kidurranna, és visszaesett a földre. A „tér” inkább túlzás, a technikai meghatározás a NASA szerint 50 mérföldes tengerszint feletti magasság. De nyilvánvalóan láthatod a Föld görbületét, és elég hosszú út az iPhone leeséséhez, ezért levágjuk őket. Gyorsan előre 1 m 25-ig a tényleges esés.