Már megérkeztek az új iPhone 8 tokok

Már megérkeztek az új iPhone 8 tokok

Csak elöljáróként fontos megemlíteni, hogy az Apple a jövő hét elején mutatja be 10. iPhone-ját. Pontosabban a 10. generációs iPhone-ját, a hozzá tartozó kiegészítőket és iPhone 8 tokokat. Ez a tény azt jelenti, hogy az Apple nagyjából 10 éve indította el az okostelefon forradalmat és azt hiszem nem mondunk nagyot, ha kijelentjük, hogy miatta tart ott a kommunikáció ahol.

Hamarosan Bemutatják az új iPhone-t

Már a csapból is az iPhone 8 folyik, legalábbis ha a csapot a Tech-magazinok környékén nyitjuk meg. Úgy döntöttük, hogy ideje nekünk is elkezdeni a pletykálkodást, nehogy kimaradjuk a jövő hetet megelőző nagy találgatásokból. Tehát először is, beszereztünk egy egyedi mintás iPhone 8 bőrtok kiegészítőt, hogy elemezzük azt a legjobb tudásunk szerint. Ütésállóságra nem lehet panasz, mivel a tokot a Phonebox-tól rendeltük meg és egy nap alatt már küldték is a terméket házhozszállítással, így biztosak lehetünk benne, hogy amikor egy hónap múlva megérkezik Magyarországra is a termék, akkor már nem kell rettegnünk az elejtéstől és attól, hogy összetörünk egy 400ezer forintos készüléket.
Igen, sajnos a kezdőára 400 ezer forint környékén fog startolni, és akkor még mindig csak a legkisebb 64Gb-os modellről beszélünk. A legnagyobb 512Gb-os modellt, aminek a tárhelye valószínűleg mindenre elég valahol 450ezer forint környékén kell majd keresnünk.

iphone 8 concept

De térjünk vissza az iPhone 8 tokra. Mint azt a múlt héten rámutattuk , az Apple új iPhone 8 bőr tokja most már megmunkált alumínium gombokkal érkezik. Ennek eredményeképpen a hangerőgombok és az alvó / ébresztő gomb most sokkal tapintatabban érzi magát, ami sokkal előnyösebb a használatnál, mint korábban.

A korábbi iPhone tokok kis méretűek voltak, ahol az iPhone gombjai pihentek a tok alatt. A tok kopásától függően ez a kialakítás megnehezítheti a kényelmes kommunikációt ezekkel a gombokkal. Az új design, ahogy talán elképzelte, sokkal jobb. Nem csak a megmunkált alumíniumból készült gombok, hanem minden gomb a színhez illeszkedik. Az egyedi iPhone 8 tokon például a gombok csillogó színűek, apró éles szélekkel.

Mivel az ügy teljesen új, nehéz megmondani, hogy a gombok hogyan fognak felállni, de a design szilárdnak tűnik. Az Apple tokjai, legalábbis az én tapasztalatom szerint, általában jól bírják az elejtéseket és a strapát. Még mindig megvan a régi iPhone 8 fekete tokom, és nagyszerűnek tűnik az életkorához képest.

Az új iPhone 8 tokok minősége jó, de nem nagyon olcsó. Ha olcsóbb megoldást keresel, nézz meg néhányat a régebbi kiegészítőkből a Phonebox-on. Ha a bőr nem feltétlenül szükséges, egyszerűbb és praktikusabb lehet beszerezni egy szilikon ütésálló tokot. Ezek hatalmas előnye, hogy rugalmas gumi és csúszásbiztos anyaguknak köszönhetően megfelelően védik a telefont az elejtésektől, viszont ha mér megtörtént a baj, akkor könnyen tudják csillapítani a készülék sarkain fellépő energiát.