iPhone 13 pletykák

Az Apple szeptemberben dobhatja piacra az iPhone 13-at: a várható specifikációk, modellek és egyebek A hamarosan megjelenő iPhone 13 inkább hasonlít az iPhone 12 modellekhez, és az iPhone 13 Mini, az iPhone 13 Pro és az iPhone 13 Pro Max lesz. Minden iPhone-modell villámcsatlakozóval érkezne, és legalább idén nem lesz port nélküli telefon.

Az Apple várhatóan 2021 szeptemberében dobja piacra a sokat emlegetett iPhone 13-at, és állítólag négy modellel áll elő. A hamarosan megjelenő iPhone 13 inkább hasonlít az iPhone 12 modellekhez, és lesz benne iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max. „A piac azt várja az iPhone-tól, hogy hagyja abba a Lightning-ot az USB-C helyett, és a bekapcsológombot felszerelje a Touch ID szenzorral, de legfrissebb felmérésünk azt jelzi, hogy a jelenlegi ütemterv szerint nem látható az iPhone számára a két új specifikáció elfogadása, ”- mondta Kuo az Apple elemzője.

iPhone 13 kijelző

Az iPhone 13 sorozat várhatóan jobb és frissített AMOLED képernyőt kap, és állítólag egy frissített, 120 Hz-es frissítési frekvenciát fog kapni. Az iPhone 13 sorozat várhatóan néhány kisebb frissítéssel folytatja az iPhone 12 kialakítását. A weboldal szerint „egy lapos keretet kap a test kerületén, valamint egy négyzet alakú blokkot a fő kamera számára.”

A várhatóan megjelenő iPhone modell várhatóan a Direct Time-of-flight (ToF) technológiával is érkezik, amely felváltja a meglévő Face ID komponenseket.

Az iPhone 13 megjelenési dátuma

Ha az iPhone 13 megjelenési dátuma követi az Apple korábbi piacra dobásának mintázatát, akkor láthattuk, hogy ez az eszköz 2021 szeptember negyedik péntekjén került a polcokra. Ez szeptember 24 lenne.

Annak ellenére, hogy a koronavírus okozta késések szembesültek az iPhone 12-vel , és október 13 – ára tértek ki , az Apple elemzője, Ming-Chi Kuo azt állítja, hogy az iPhone 13-nak vissza kell térnie a normál kiadási ütemtervhez 2021-ben.

Ezt még inkább hitelesítette egy újabb elemzői feljegyzés Daniel Ives-től a Wedbush-nál, aki szerint az iPhone 13 jó úton halad a szeptemberi piacra dobáshoz, és az Apple 25% -kal több iPhone 13-as egység gyártására számít, mint az iPhone 12 .

iPhone 13 ár

Különböző pletykák mutatnak az iPhone 13-ra, amely ugyanabban a négy méretben érkezik, mint az iPhone 12 : egy 5,4 hüvelykes iPhone 13 mini, egy 6,1 hüvelykes iPhone 13, egy 6,1 hüvelykes iPhone 13 Pro és egy 6,7 hüvelykes iPhone 13 Pro Max.

Azonban az iPhone 12 mini nem fogyott jól, ezért az Apple a csonthéjas kertbe szállíthatja . Ez azt jelentheti, hogy az iPhone 13-as sorozatnak csak három készüléke lesz.

Ettől függetlenül azt várnánk, hogy az árak az iPhone 12 termékcsaláddal követhetők, tehát 699, 799, 999 és 1099 dollárral. Az Apple hajlamos az iPhone minden új generációjának árait viszonylag közel tartani az azt megelőzőhöz.