Frissítés és tokok az új Samsung Galaxy A53-hoz

A Samsung Galaxy A53 6,5 hüvelykes Super AMOLED kijelzője Full HD+ felbontással, 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával és 800 nits csúcsfényerővel rendelkezik. A kijelző Corning Gorilla Glass 5 védelmet kap. A mobiltelefont egy 5 nm-es gyártási eljárással készült, okta-core Exynos 1280 chipset hajtja. Legfeljebb 8 GB RAM-mal és legfeljebb 128 GB belső tárhellyel van felszerelve.

A fényképezéshez négykamerás beállítással rendelkezik, amely egy 64MP-es elsődleges érzékelőt tartalmaz f/1.8 rekeszértékkel és OIS-szel, egy 12MP-es ultraszéles látószögű fotóműszert, egy 5MP-es makroobjektívet és egy 5MP-es mélységérzékelőt. A szelfi feladatokat a 32MP-es előlapi kamera látja el.

Telefontokok és hátlap védők

Érdemes az új készüléknek megfelelő védelmet biztosítani a legjobb Samsung A53 tokokkal. A hátlap a harmadik szériás, középkategóriás „A” készülékben  a már jól ismert strapanbíró műanyag, amit eltörni szinte lehetetlen, azonban könnyedén karcolódik a külső behatásoktól.

Pár érme, vagy egy kulcs sajnos végzetes kárt tud tenni benne. Ahhoz, hogy tökéletes állapotban tartsuk szeretett telefonunkat és megóvjuk az esetleges leejtés okozta nagyobb törésektől két dolgot ajánlhatunk. Az … TOVÁBB