Hogyan állíthatod be a Find My Friends funkciót iPhone-on?

Az Apple Find My alkalmazással nyomon követheti barátai és családtagjai tartózkodási helyét. A követni kívánt személynek is iPhone-nal kell rendelkeznie, és el kell fogadnia a kérésedet, hogy megoszthassa veled a tartózkodási helyét, de ha egyszer beállítod, bármikor nyomon követheted a családtagjaid vagy barátaid iPhone-ját.

A funkció eredetileg a Find My Friends (Keresd a barátaimat) nevet viselte, de a Find My Friends és a Find My iPhone alkalmazásokat 2019-ben az iOS 13 megjelenésével egyesítették a mostani Find My nevű alkalmazássá.

Íme, hogyan lehet beállítani egy barát vagy családtag iPhone-jának nyomon követését, valamint hogyan lehet nyomon követni egy iPhone-t a beállítás után.

Így oszd meg iPhone-od tartózkodási helyét egy barátoddal

Könnyen elkezdheted megosztani iPhone-od helyét egy barátoddal vagy családtagoddal, és választhatsz, hogy egy órán keresztül, a beállítás napjának végéig vagy határozatlan ideig szeretnéd megosztani.

Ne feledd, hogy a kiválasztott időtartam alatt a barátod pontosan láthatja, hogy hol vagy, kivéve, ha kikapcsolod a helymeghatározást, vagy ha nincs mobiladatod.

Ha szeretné beállítani a barátok … TOVÁBB